Administration af investeringsejendomme

Bloch Ejendomsadministration

En stærk samarbejdspartner

Har du brug for en stærk samarbejdspartner? Vi har specialiseret os i administration og udlejning af private- og erhvervsejendomme og varetager den daglige administration samt drift af vores kunders investeringsejendomme.

Som kunde hos os bliver du behandlet med respekt, vi overholder vores aftaler, vi har selvfølgelig helt styr på lovgivningen omkring udlejningsejendomme, så du kan få den rigtige rådgivning.

Det fulde udviklingspotentiale

Vi varetager dine interesser og kan sikre, at dine investeringsejendomme opnår sit fulde udviklingspotentiale.

Har du behov for sparring omkring planerne for dine ejendomsinvesteringer, står vi til rådighed. Vi kan med vores indgående og opdaterede viden på ejendomsmarkedet sikre, at du bliver opdateret omkring ejendommenes udviklingspotentiale.

Administrationen imellem Lejer og Ejer

Et godt forhold mellem lejer og udlejer er afgørende for at skabe en behagelig og tryg oplevelse for begge parter. 

For lejere betyder dette at have en stabil bolig og et sikkert hjem. Hvor de kan forvente hurtige svar og reparationer, når noget går galt, samt en ordentlig behandling i forbindelse med opsigelse eller fornyelse af lejekontrakten.

På samme tid kan udlejere stole på, at lejerne vil passe godt på deres ejendom, betale deres husleje til tiden og følge husordenen.

Dén tillid skaber sørger vi for at skabe, en professionel ejendomsadministration handler ikke blot om optimering af af driften men også om mennesker, relationer & et hjem.

Mange forskellige ydelser i Administrationsaftalen

Du kommer til at samarbejde med et dedikeret og professionelt team på 7 personer med kontor i Hellerup. 

Du kan læse mere om vores mange forskellige ydelser nedenfor.

Når ordet “Regnskab” kommer op, er der mange som i rigtig mange, der bliver fjerne i blikket… Engang forstod jeg dem nok, men nu smitter min begejstring for tal og hele dén verden, der ligger bagved faktisk…
Anders er dér allerede og vi har en fest – ja altså en meget intens fest lige inden lyset bliver tændt på dansegulvet – når vi har afslutning af varmeregnskaber, skal præsentere årsregnskab eller vores kunder kigger forbi med mappen fuld af bilag. 
Det gør faktisk ikke noget at kunderne hellere vil snakke om, ejendommenes fortræffeligeheder end bilagene i mappen…
Vi er helt med på, at bogføring bare ikke er alles kop te… Men for os Anders, Thomas og jeg – ja så er det den første magi af et stort og flot puslespil, der bliver lagt…

Rikke

Team – Regnskab

Skal vi samarbejde?

Kontakt os for et uforpligtende møde og en snak om, hvad vi kan hjælpe dig og dine lejere med. 

Adresse
Bloch Ejendomsadministration A/S
Lemchesvej 6
2900 Helleup
Tel: 39 76 65 87
CVR: 33879334


Kontakt os
Åbningstider Telefon:
Mandag - Torsdag 
KL 9-12
Tilbage til toppen

Copyright ©Bloch Ejendomsadministration Alle rettigheder forbeholdes