Ejendomsudvikling

Byggeadministration

Ejendomsudvikling & Byggeadministration

Vi står for Ejendomsudvikling og Byggeadministration og har en portefølje af ejendomsprojekter, hvor vi sammen med en af vores Samarbejdspartnere Fondsmæglerselskabet Secure Spectrum opfører forskellige former for beboelsesejendomme.

Værdiskabelsen for vores investorer sker ved, at vi fokuserer på udvikling og nybyggerier, Bloch Ejendomsadministration drifter og administrerer efterfølgende disse som udlejningsejendomme.

Investering i et byggeprojekt

Investering i et nyt byggeprojekt af udlejningsejendom kan være en lukrativ mulighed for investorer, der ønsker at tjene penge på fast ejendom. Men før du investerer i et nyt byggeprojekt, er det vigtigt at foretage en grundig analyse af projektet samt dens omgivelser.

Overvejelser om investering

Den første ting, du skal overveje, er beliggenheden af ​​byggeprojektet. Det er vigtigt at undersøge, om området har potentiale for vækst og udvikling, og om det er attraktivt for lejere. Dette kan indebære at kigge på områdets demografiske data, tilgængeligheden af ​​offentlig transport, lokale faciliteter og andre relevante faktorer.

Det næste trin er at analysere selve byggeprojektet. Du skal undersøge, om der er tilstrækkelig efterspørgsel efter udlejningsejendomme i området og om byggeprojektet vil tilføje noget nyt til markedet. Det er også vigtigt at vurdere projektets økonomiske levedygtighed, herunder estimater af byggeomkostninger, forventede lejeindtægter, driftsomkostninger og potentielle afkast.


Ejendomsudvikling & Byggeadministration

Er du interesseret i en investering i et nyt byggeprojekt? Så har Secure Spectrum mulighed for at give dig en grundig analyse af projektet samt få en klar forståelse af dine økonomiske mål og risikotolerance.

Nedenfor de projekter, som allerede er under udførelse.

01

Byggeri Glostrup

Opførsel af 27 Familieboliger & 26 Ungdomsboliger 

02

Byggeri Herlev

Opførsel af 121 Boliger

03

Byggeri Rødovre

Opførsel af Boligejendom 87 lejligheder

04

Ejendom Østerbro

Udvikling af taglejligheder

Ringen er sluttet… TB og jeg – AB selvfølgelig startede som tømrer sammen… og nu en hel del år senere, arbejder vi sammen igen.

Jeg har altid været fascineret af bygninger – ja det kommer jo nok frem… VINDUER – Velux vinduer og så selvfølgelig planløsninger og de lidt kringlede, spændende udfordringer.. 
Lige et ord mere om Velux… dé vinduer har jeg arbejdet med i mange år, og vi har sammen hér i virksomheden fundet mange rigtige og gode løsninger med Velux…

Jeg har fornøjelsen primært at arbejde med restaureringer, fornyelser og tilbygninger – gamle tørrelofter – har jeg en speciel forkærlighed for… Helt deroppe under taget, ligger der nemlig Guld gemt… og altid det mest fantastiske view… 

Anders Bülow

Ingeniør

Skal vi samarbejde?

  • Kontakt os for et uforpligtende møde og en snak om, hvad vi kan hjælpe dig og dine lejere med. 

Adresse
Bloch Ejendomsadministration A/S
Lemchesvej 6
2900 Helleup
Tel: 39 76 65 87
CVR: 33879334


Kontakt os
Åbningstider Telefon:
Mandag - Torsdag 
KL 9-12
Tilbage til toppen

Copyright ©Bloch Ejendomsadministration Alle rettigheder forbeholdes