Er du udlejer

Få sparring omkring ejendomsadministration

Der er mange aspekter i at eje en ejendom

Som ejendomsadministator kan vi  hjælpe dig med at håndtere alle aspekter af din ejendom på en effektiv måde, fordi der er mange ting at holde styr på, når man ejer en investeringsejendom uanset om den til private eller erhverv. 

Vi har hér samlet blot nogle af de vigtige arbejdsområder god ejendomsadministration forudsætter, fordi en professionel ejendomsadministrator kan tage sig af alt fra vedligeholdelse og reparationer til lejerelationer og regnskab samt sørge for, at ejendommen opfylder alle juridiske krav og reguleringer

Lovgivning

Det er vigtigt at have kendskab til de love og regler, der gælder for udlejning af boliger, herunder lejeloven samt de afgørelser, der træffes af Huslejenævnet, så man undgår unødige konflikter.

Kontrakter

En god lejekontrakt er vigtig for at undgå tvister og misforståelser. Kontrakten bør beskrive både lejer og udlejers rettigheder og pligter klart og tydeligt.

Betaling

En udlejer bør have en klar og tydelig politik for betaling af husleje og eventuelle deposita.

Det kan eksempelvis være en god idé at undersøge lejeres kreditværdighed før indgåelse af kontrakt.

Visionær Ejendomsdrift

De er vigtigt at ejendommens potentiale udnyttes fuldt ud, at huslejen er den rigtige og der løbende optimeres på ejendommes drift.

Dokumentation

Det er vigtigt at holde styr på al dokumentation, herunder kontrakter, betalingsbilag og vedligeholdelsesrapporter, så man kan dokumentere sine handlinger og undgå tvister.

Kommunikation

Det er vigtigt at have en god og åben kommunikation med lejere, herunder at være lydhør over for eventuelle problemer eller klager, så eventuelle problemer eller spørgsmål kan løses hurtigt og effektivt.

Der skal gives tydelige og rettidige opdateringer samt varsler om eventuelle ændringer i ejendommen.

Det er vores erfaring at en gensidig respekt imellem lejer og udlejere, giver at tilfredse lejere, som passer bedre på deres lejligheder, ejendommen og respektere husordenen og de øvrige lejere i ejendommen.

Vedligeholdelse

Som udlejer er det dit ansvar at sørge for, at boligen er i god stand og vedligeholdes løbende.

Det omfatter både større reparationer og mindre opgaver som rengøring og gårdarbejde.

Sikkerhed

Som udlejer har du ansvaret for at sikre, at boligen er sikker og fri for farlige situationer. Eksempelvis brandsikring.

Skal vi samarbejde?

  • Kontakt os for et uforpligtende møde og en snak om, hvad vi kan hjælpe dig og dine lejere med. 

Adresse
Bloch Ejendomsadministration A/S
Lemchesvej 6
2900 Helleup
Tel: 39 76 65 87
CVR: 33879334


Kontakt os
Åbningstider Telefon:
Mandag - Torsdag 
KL 9-12
Tilbage til toppen

Copyright ©Bloch Ejendomsadministration Alle rettigheder forbeholdes