Rotter & Affald

Rotten er et meget ubehageligt dyr, at have rendende rundt på ejendommene og i vores gårde… Når de først er kommet op af kloakerne, er de meget svære at slippe af med igen, hvem vil bo i en kloak, når der er mad og luft oppe i en gård…

Rotter tiltrækkes af mad og affald – derfor er det meget vigtigt, IKKE at stille affald uden for containerne.

ALT affald skal smides i containerne eller transporteres til genbrugsstationen.

Vi har nu bekæmpet rotter på ejendommene. Det er derfor ekstremt vigtigt at ovenstående overholdes, hvis ikke dét sker, kommer rotterne igen, når de får færden af affaldet, så kan vi starte forfra med rottebekæmpelsen. Hver gang bliver det sværere og sværere at bekæmpe rotterne til stor gene for jer beboere.

Hjælp hinanden og hjælp os – ser I affald liggende så smid det venligst i containerne – skriv til os, hvis der ligger så meget, at I ikke selv kan fjerne det.

Ser I nogen der gentagne gange smider deres affald, og derfor  ikke tager hensyn til jer andre, så tag venligst fat i os.

Hvis vi ser én af beboerne stille deres affald, kan omkostningerne til fjernelse af dette samt eventuel  rottebekæmpelse, blive pålagt lejerens huslejeopkrævning. Det vil vi allesammen gerne undgå

Vi håber, at I vil benytte jer af containerne fra nu af, så vi undgår, at rotterne flytter ind.


Har du spørgsmål – er du altid velkommen til at skrive til os.

Adresse
Bloch Ejendomsadministration A/S
Lemchesvej 6
2900 Helleup
Tel: 39 76 65 87
CVR: 33879334


Kontakt os
Åbningstider Telefon:
Mandag - Torsdag 
KL 9-12
Tilbage til toppen

Copyright ©Bloch Ejendomsadministration Alle rettigheder forbeholdes